Zilvermeer klaar voor heropening zwemvijver

Archieffoto – Copyright Provincie Antwerpen

Kom uit uw kot

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer heropende op maandag 8 juni voor toeristische verblijven en daguitstappen. Na aankoop van een dagticket of mits reservatie voor de camping, kun je er weer volop vertoeven als toerist.

Goed nieuws! Vanaf maandag 15 juni kunnen ook de waterliefhebbers weer terecht in de zwemvijver aan het witte zandstrand.

Na weken van ‘blijf in uw kot’ is het nu eindelijk tijd voor ‘kom uit uw kot’.

Vanaf 15 juni wordt ook de zwemvijver weer opengesteld voor bezoekers. Om de veiligheid op het strand en de ligweide te garanderen, wordt iedere bubbel verplicht om een parasol te gebruiken. Onder één parasol mag een bubbel van maximum 4 personen vertoeven.

Kleedkamers en douches blijven na advies van de veiligheidsraad nog gesloten. Daarnaast blijven de waterglijbanen voorlopig nog gesloten.

Ook de redders staan klaar! Zij volgden de voorbije periode een bijscholing rond corona. Zo raakten ze vertrouwd met de aangepaste EHBO- en reanimatietechnieken.

Wegens de veiligheidsmaatregelen, omwille van het coronavirus, beperken we het aantal dagbezoekers.
Je kan het Zilvermeer enkel bezoeken na aankoop van een dagticket via de webshop: https://webshop.zilvermeer.be/ Volg de maatregelen aangeduid op het domein om een veilig bezoek te garanderen. Draag zorg voor jezelf en elkaar en respecteer de medewerkers. 

Op vakantie in eigen land? Overnachten op een luxevlot

Ook de camping draait weer op volle toeren. Om ervoor te zorgen dat de toerist met een gerust gemoed weer op pad kan gaan, biedt camping Zilvermeer een kwalitatieve en veilige toeristische beleving in een bosrijke omgeving.

Reserveer vooraf je kampeerplaats via www.zilvermeer.be

“Vlotkamperen” krijgt dit jaar op Zilvermeer een nieuwe dimensie! Met ‘vlot deluxe’ combineert Zilvermeer als eerste de luxe van een glampingtent met het avontuurlijke van een vlot. Het geheel is gloednieuw en voorzien van echte bedden in aparte slaapvertrekken, maar toch back-to-basic zonder elektriciteit of stromend water. Ideaal om met een gezelschap van maximum 6 personen ten volle te genieten in het hart van de natuur, sfeervol bij het licht van de lantaarn. Uiteraard inclusief alle andere troeven die het Zilvermeer te bieden heeft. Een unieke beleving!

Vlot deluxe – Copyright Provincie Antwerpen

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven