Vous lé Vous

Haspengouwse gezelligheid

Annelies en Giovani zijn uw gastvrouw en gastheer in Vous lé Vous en zijn destijds naar het Haspengouwse landschap gekomen om haar uitgestrektheid en de rust die het uitstraalt. Ideaal voor schitterende wandelingen en natuurlijk zijn er ook fietsen te huur wat ideaal is voor het fietsparadijs dat Limburg is.

De kamers zijn voorzien van alle modern comfort en hebben een heerlijk bed om in weg te dromen….elke kamer is voorzien van een privé terras en in de badkamer heb je het gevoel buiten in de natuur te staan.

‘s Morgens staat er een streekgebonden ontbijtbuffet klaar met zicht op de kruidentuin en een haardvuur in de winter. Een eitje en spek worden naar uw wens klaargemaakt.

Na het ontbijt kan u een fietstocht maken in het overweldigende haspengouw met Borgloon als vertrekpunt of een bezoek brengen aan de stad van de smaak Hasselt of aan het historische Tongeren.

In samenwerking met Egide Meertens Plus Architecten zijn er begin van het jaar drie suites bijgekomen. Ze hebben nu een familie kamer en een grote suite met extra groot bed en een connecting kamer voor grote gezinnen of families.

Indien u met een collega’s of het bedrijf een aantal dagen wenst door te brengen in het hotel met vergadering, lunch en diner en dit tijdens een midweek stuur dan uw aanvraag naar info@vouslevous.be en ze werken een mooi, voorstel voor u uit.

BRON: Meer info is terug te vinden op www.vouslevous.be.

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven