Vakantiehoeve Berckelaer

Oase van rust en ontspanning

Vakantiehoeve Berckelaer, dat is hemels logeren tussen de boomgaarden, in goed gezelschap, met vrienden of familie, of op teambuilding met collega’s. Vakantiehoeve Berckelaer, dat is even weg van de waan van de dag, terug naar de natuur, de wijde wereld in.

De vakantiewoning ligt in het hart van de Waaslandse fruitteelt in Sint-Gillis-Waas. De hoeve is verbonden met het fruitbedrijf Berckelaer, waar appels en vooral peren op een milieubewuste manier geteeld worden. De boomgaard komt hier letterlijk tot aan de voordeur. Je kan er uiteraard een wandeling door maken, wat zeker tijdens de bloesemperiode een waar feest voor de zintuigen is!

Verder kan je langs historische routes, paden en wegeltjes het vlakke, groene landschap op verschillende manieren doorkruisen. Je kan starten vlak naast de hoeve, langs de Watergang: hier passeert een route toegankelijk voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, ruiters en menners.

Op 3 km, aan de grens met Nederland, ligt het Stropersbos. Met zijn 300ha één van de grootste boscomplexen van Oost-Vlaanderen. Het bos is te bereiken via het aanpalende pad aan de vakantiehoeve.

BRON: Meer info is terug te vinden op berckelaer.be/.

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven