Terra Kota

Alles om te cocoonen en te relaxen

Een verblijf in Terra Kota staat garant voor genieten. Genieten van romantiek, genieten van de natuur, genieten van mekaar, genieten van de mooie omgeving…

Alleen, om te mediteren, als koppel of met gans de familie. Terra Kota is gelegen langs het fietsroutenetwerk en het is een fietsvriendelijk logies!

Gelegen aan de rand van Hasselt en Genk vormt het de poort tot Haspengouw én de Limburgse Kempen. De Demer deelt Diepenbeek in twee, de ene oever is leemgrond en behoort tot Haspengouw, de andere oever is zandgrond en behoort tot het Kempisch plateau. Ideale uitvalsbasis voor fietsers (vlak in de Kempen, heuvelachtig in Haspengouw), wandelaars (ontelbare natuurgebieden in het Weijer gebied), cultuur (Hasselt, Maastricht, Tongeren, Bokrijk, Aken bereikbaar binnen half uur), wellness (onze arrangementen met massage).

De tuin is helemaal afgesloten zodat u ongestoord en zonder inkijk kan genieten van de natuurelementen. In de winter kan u hier genieten van de sneeuw na een weldoende sauna. De lente verleid je met de geur van de witte bloesems van de kerselaar. De zomerkriebels doen je kersen plukken en genieten van de warme Limburgse zon die 2 graden beter scoort dan de kust. In het najaar zijn de druiven rijp…en begint alles opnieuw.

BRON: Meer info is terug te vinden op www.terrakota.be.

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven