Hotel Soll Cress

Ontspan in familiale sfeer

Zelf even onthaasten of op adem komen. Dit kan in de groene omgeving van Soll Cress. U ontspant in een familiale sfeer, op 100 meter van de zee en op 800 meter van het centrum van Koksijde en Sint-Idesbald. De kusttram voor de deur brengt u overal naartoe langs de Belgische kust en naar het station van De Panne en Oostende. Er is een verwarmd binnenzwembad met buitenzicht en mogelijkheid tot privésauna, privé bubbelbaden, massages,….

In het familiaal restaurant met “mama-gevoel” vind u no-nonsense gerechten bereid met marktverse producten in eigen keuken bereid door Chef Hannelore. Traditie en authenticiteit gaan hand in hand en brengen u gerechten die u meenemen naar de tijd van toen. Vers, lekker en éénvoudig.

De geschiedenis starte in 1929 met een familiepension, knusjes gelegen midden in de duinen en op een steenworp van de zee. In 1969 kwam er een sfeervol restaurant bij en doorheen de jaren waren er een aantal uitbreidingen aan het hotel om aan de wensen van de gasten te blijven voldoen. En zo blijven ze tot op de dag investeren om de klanten te verwennen. De zussen Hannelore en Sofie hebben de waarden van hun ouders André en Jenny overgenomen na 45 jaar en dienstverlening staat bij hen op nummer 1.

BRON: Meer info is terug te vinden op www.sollcress.be/nederlands/home/.

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven