Hotel Hof Ter Duinen

Welkom aan de Belgische kust

Hotel Hof ter Duinen is een gerenommeerd 3-sterren hotel met een prachtige ligging tussen Koksijde en Nieuwpoort, net buiten het centrum van Oostduinkerke, en op enkel 200 m van het strand en duinen. Het hotel grenst namelijk aan de “Zeebermduinen”. Deze beschermde duinen zijn bewandelbaar. U vindt er zelfs pony’s & ezeltjes. U kunt er ook gewoon gaan zonnen, beschermd van de wind.

Bistronomie Eglantier ligt aan de voet van het hotel. Het restaurant werd volledig gerestyled in 2016 door topdesigner Lieven Musschoot. Ze hebben bewust gekozen voor de succesformule “Bistronomie” U kan dus de keuze maken tussen één gerechtje of daarnaast opteren voor een uitebreide fijne maaltijd, steeds bereid met dagverse producten. Hip & trendy in een rustgevende & ongedwongen sfeer.

Privé Sauna Aquarelle ligt eveneens aan de voet van het hotel. De volledig vernieuwde ruimte is uitgerust met de laatste nieuwigheden op het gebied van wellness om uw verblijf dat extraatje te geven.

En voor de meer sportieve mensen biedt de kust kilometers fiets- en wandelplezier. Fietsers en wandelaars kunnen gebruik maken van de knooppunten om zelf een route samen te stellen en kaarten zijn beschikbaar in het hotel.

Kortom voor elk wat wils.

BRON: Meer info is terug te vinden op www.hofterduinen.be/nl.

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven