De Boerderie

Natuur – Gezondheid – Genieten

Laat de dagelijkse zorgen even voor wat ze zijn en ga je onderdompelen in de liefdevolle energie van het huis en het warme welkom van uw gastheer en gastvrouw, Elise & Giancarlo.

De Boerderie is gelegen midden in de bossen en velden van het groene Limburg. Je kan er logeren in één van de luxueuze, originele en romantische gastenkamers. Elke kamer heeft een aparte inrichting volgens de vier natuurelementen Vuur, Aarde, Water en Lucht. Geniet van de heerlijke tuin, rustgevende massages, de zalige privé sauna, fietsen, wandelen of gewoon lekker niks doen.

Alles kan en niets moet. De innerlijke rust volgt vanzelf.

Door je sauna te combineren met een ontbijt of een massage en eventueel een feestelijk glaasje bubbels, maak je er een echte verwendag van!

En wat is er zaliger dan na de privé sauna helemaal ontspannen rechtstreeks je bed in te duiken? Blijf overnachten in een van de feeërieke gastenkamers van de b&b en maak van je saunamoment een mini vakantie!

Daarnaast kan je elke week langgaan voor lessen Pilates en Yoga.

Ze geven verschillende vormen van yoga, zodat er voor elk wat wils tussen zit. Een ding hebben al deze lessen gemeen: het zijn allemaal zeer bewuste vormen van lichaamsbeweging. Omdat je helemaal met je aandacht bij de oefening en bij je lijf moet blijven, train je niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Een sterke en soepele geest in een sterk en soepel lichaam, daar gaan ze voor!

Wanneer je aankomt op De Boerderie, zal je onmiddellijk merken dat de Natuur heel aanwezig is. Met haar tuin van ruim anderhalve hectare en gelegen aan de rand van velden en bos biedt De Boerderie een welkome verademing aan allen die Moeder Natuur door omstandigheden in het dagelijks leven moeten missen. De tuin is een leeftuin, waar op het grote grasperk kan gevoetbald worden, waarin naar hartelust verstoppertje kan gespeeld worden, waar je in de zomer heerlijke frambozen en bessen kan plukken en eten zoveel je wil, waarin je vele hoekjes vindt waar je stilletjes kan wegkruipen om een boekje te lezen, een dutje te doen of gewoon te genieten in één van de hangmatten, buitenbedden of op één van de bankjes. Enjoy!

BRON: Meer info is terug te vinden op www.deboerderie.be.

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven