B&B Vallis Dyliae

Ontdek de druivenstreek

Vallis Dyliae is een charmant en intiem gastenverblijf met vijf sfeervolle kamers in Engelse landhuisstijl. Alle kamers zijn stijlvol ingericht en hebben elk een eigen karakter door het gebruik van authentieke kleuren en materialen. Het is heerlijk vertoeven op het zonnige terras met ruime tuin en in onze salon met bar kan u genieten van een aperitiefje of digestif.

Door de centrale ligging zijn steden zoals Leuven en Brussel goed bereikbaar zodat u ook diverse bezienswaardigheden in deze prachtige steden kan ontdekken. Zoekt u de rust van de natuur dan zal het natuurgebied Doode Bemde u zeker bekoren. Dit prachtig stukje natuur ligt op slechts 500 meter van de b&b. U kan bij hen ook terecht voor een lunchpakket. De dag begint u met een heerlijk uitgebreid ontbijt dat ze in de gezellige eetkamer met zicht op de tuin serveren.

Korbeek-Dijle ligt op de weg tussen Leuven en Overijse. Het dorpje is ontstaan op de linkeroever van de Dijle, verscholen tussen uitlopers van het Zoniënwoud en het Meerdaalwoud. Vandaar dat het terecht deel uitmaakt van de Groene Gordel rond Brussel. De streek is zeer landelijk en bovendien maakt de Dijlevallei deel uit van het natuurreservaat “de Doode Bemde”. Holle wegen, goed verborgen tussen akkers en weilanden, de Dijle en haar bijriviertjes, parken, kastelen, abdijen, gezellige dorpspleintjes,…Korbeek-Dijle ligt op een boogscheut verwijdert van Leuven, universiteits- en cultuurstad. In deze streek van Brabantse gotiek wordt elke levensgenieter op zijn wenken bediend!

BRON: Meer info is terug te vinden op www.vallisdyliae.be.

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven