Astoria Hotel Gent

Gelegen in het Gentse kunstenkwartier

Dit charmehotel, gelegen in het Gentse kunstenkwartier behoort tot één van de laatste familiaal gerunde hotels in Gent. Astoria Hotel herbergt 27 stijlvol ingerichte kamers voorzien van alle hedendaagse comfort. ’s Ochtends wordt u verwend met een vers en uitgebreid ontbijtbuffet met huisgemaakte producten. Bij mooi weer kan het ontbijt ook in de tuin geserveerd worden. Is het iets te fris om buiten te zitten, geniet dan in hun wintertuin, met zicht op de tuin. Wie een glutenallergie heeft, kan ook bij hen terecht. Ze serveren zowel glutenvrije broodjes als ontbijtkoekjes. De opzet is simpel: ze streven ernaar om mensen met allergieën een evenwaardige keuze aan te bieden bij het ontbijt, een ontbijt dat bekend staat als één van de sterke punten van Hotel Astoria.

Het hotel staat borg voor gezelligheid, warmte, charme en oog voor detail. Bij uw aankomst ontvangt u alle nodige info over de stad Gent zodat u onmiddellijk een “welkom-thuis-gevoel” kan ervaren.

Met de fiets die je kan huren bij Hotel Astoria ontdek je de leukste cafeetjes, restaurantjes en boetiekjes. Race langs imposante gebouwen die door de stad verspreid staan. Voor de meeste bezienswaardigheden moet je wel even afstappen, wat dan weer voor de nodige afwisseling zorgt. Je komt gemakkelijk op plaatsen waar je als toerist niet zo gauw komt. Ben je toch even de weg kwijt, dan ben je met de fiets vliegensvlug weer op het juiste pad. Kortom, een volledig andere beleving dan wanneer je Gent te voet verkent!

BRON: Meer info is terug te vinden op www.astoria.be/nl.

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven