Cultuur

Er gaat geen gebeurtenis of evenement voorbij of DWIK was erbij. Althans, dat proberen we toch. Ons team is steeds op zoek naar de leukste plaatsen en de boeiendste mensen om die voor jullie samen te vatten.

2020 - Vossenstreken

Vossenstreken in Gestel

Deze knotsgekke wandelapp laat kinderen samen met hun (groot)ouders mooie en interessante plekken ontdekken in de provincie Antwerpen en de Nederlandse provincie Noord-Brabant.

2020 - Erfgoedcel Voorkempen

Nieuwe Erfgoedcel Voorkempen

Erfgoed Voorkempen en Regionaal Landschap de Voorkempen zien hun aanvraag tot erkenning van een Erfgoedcel voor de Voorkempen goedgekeurd. Hiermee neemt de regionale werking rond cultureel erfgoed een officiële start op 1 januari 2021.

Beelden Boom

Beelden in gemeentepark Boom stralen weer

Deze week werd in het gemeentepark van Boom de laatste hand gelegd aan de restauratie van de prominente bronzen beelden. Hiermee is een belangrijke mijlpaal bereikt in de restauratie van de picturale tuin, die nog tot het einde van het jaar zal duren.

Lancering poscast HET BANKJE

Je neemt plaats op een bankje in de deelnemende steden en gemeenten en je bent getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen, …

Scroll naar boven