Kleureyck verlengd tot 21 februari 2021

Inspiratie in vreemde tijden

“Op 12 maart openden wij de fantastisch mooie expo Kleureyck. Van Eycks kleuren in design. Nauwelijks iemand kan het bevestigen, want diezelfde dag immers moesten wij de deuren alweer sluiten. De coronacrisis treft ons allemaal harder dan we 7 weken geleden ook maar konden denken. Omdat we je zeker de kans willen geven om onze tentoonstelling te zien, hebben we beslist om Kleureyck te verlengen tot 21 februari 2021. En we brengen het museum nu al tot bij je thuis.”

Katrien Laporte, directeur Design Museum Gent

Je zag wellicht ook in de media dat musea mogelijks op 18 mei onder strikte veiligheidsvoorwaarden zouden kunnen opengaan. We hopen het van harte en jij zal de eerste zijn die we hiervan op de hoogte stellen. Musea zijn immers plaatsen die in deze moeilijke en vreemde tijden van isolement op een veilige manier rust, verstrooiing, lichtheid en schoonheid kunnen brengen. En dat is broodnodig, want we zijn de Quarantaine – de 40 dagen – al voorbij.

De tentoonstelling Kleureyck opende én sloot op dezelfde avond. Sinds 13 maart staat de prachtige expo over het bijzondere kleurenuniversum van Jan van Eyck dus maagdelijk in het museum. Als sneak peek videobellen ze met designers uit de tentoonstelling die je wat meer uitleg geven bij hun werk. Ontdek het HIER

INFO over de expo: https://www.designmuseumgent.be/

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven