M Bistro

Goede producten en leuke combinaties

Waar denk je zoal aan als je een restaurant wil starten? Heel wat termen en begrippen schoten Sofie en Mattias te binnen. Welke staan garant voor ons idee? Wat wordt het idee, het concept? Niet alleen een goeie locatie zoeken is een uitdaging, ook het goeie concept valt niet zomaar uit de lucht. Hun idee heeft langzaam gerijpt…

Mattias leerde zijn stiel bij chefs als Stefaan Ghys, Axel Colona-Cesari, Tim Boury en Iain Wittevrongel. Zo zag hij verschillende keukens, steeds andere stijlen, nieuwe technieken maar vooral veel passie. En die passie wil hij nu zelf doorgeven, overbrengen. Zowel op het team als op de klanten. In zijn keuken wil hij ontbolsteren en verrassen, met eenvoudige en frisse gerechten.

Dat enthousiasme is ook overgeslagen op Sofie. Als verpleegster bij UZGent verzorgde ze al heel wat mensen. Verzorgen, soigneren, een beetje pamperen misschien? Een gave die een gastvrouw goed van pas komt. Met een frisse kijk ontvangt ze u graag in M Bistro te Nieuwpoort.

Ze werken ook graag aan de toekomst. Zowel praktisch met de plannen voor een zonneterras en kruidentuin, maar ook dromerig, met een hoofd vol ideeën. Ze stellen henzelf dan ook steeds opnieuw de vraag: ‘waarom’. Waarom doen we dit of dat, waarom kan zus of zo, waarom… Zo willen ze steeds vooruit, zo timmeren ze aan hun weg. Ze nodigen u dan ook graag uit om eens te komen proeven, letterlijk en figuurlijk!

BRON: Meer info is terug te vinden op mbistro.be.

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven