Limited edition Don Papa

2020 - Don Papa meesterwerk

‘TIMELESS LANDSCAPE’ ART CANISTER

Don Papa Rum, de premium small batch rum uit de Filipijnen, heeft zijn limited edition ‘Timeless Landscape’ Art Canister voor de feestdagen onthuld, met de winnende creatie uit de vijfde editie van de jaarlijkse ‘Don Papa Art Competition’ van de Filipijnse kunstenaar, Geovanni Abing. Samuel Penaso. De koker bevat de Don Papa Rum 7 jaar, bekend om zijn lange, rijke afdronk en smaken van vanille, honing en gekonfijt fruit.

Abing’s winnende meesterwerk ‘Timeless Landscape’, wat tijdloos landschap betekent, is een interpretatie van de weelderige fauna en flora op Negros, het eiland waar de thuisbasis ligt van Don Papa. Hij maakt gebruik van de unieke combinatie van acryl op reflecterend roestvrij staal en biodata. “Mijn kunstwerk weerspiegelt Sugarlandia als een magische plek die bruist van het leven en zweeft boven een zee van wolken. Een plek die de mensheid regeert.”, zegt Abing. Het eiland Negros, lokaal gekend als Sugarlandia, vindt zijn rijkdom niet alleen in zijn uitgestrekte suikerrietvelden, maar ook in de diversiteit van zijn vegetatie en wilde dieren. De perfecte formule voor geïnspireerde kunstwerken.

Geovanni, een collage- en mixed-media-artiest gevestigd in Bohol, Filipijnen, zal genieten van een 4 weken durende kunstresidentie in Barcelona, als onderdeel van zijn ‘Grand Winner’-prijs. De ‘Don Papa Art Competition’, in samenwerking met de gerenommeerde ‘Art Fair Philippines’, werd in 2015 gelanceerd om het werk van opkomend Filipijnse talent uit verschillende galerijen en musea uit de hele Filipijnen te laten zien. De eerste ‘Art Canister Competition’ buiten de Filipijnen vond plaats in 2019 in Frankrijk.

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven