Chef Karel Van Oyen lanceert zijn sharing boxes

Move over corona, hier zijn de chef’s boxes! De creativiteit en de goesting van een chef zijn heus niet zomaar klein te krijgen. Kan je niet op restaurant, ga dan voor gastronomie aan huis en bestel een sharing box, dé foodtrend in coronatijden.

De Stay Home boxes van Nonam en de exclusieve cocktails van Jurgen Nobels? Samen de perfecte combo voor een verlengd weekend in stijl! Kleed je gerust op, want met de stay home sharing boxes tover je jouw eettafel, salon of terras in een handomdraai om in een gezellige feestsetting. Scoren op moederdag? Dan ga je op 10 mei voor de overheerlijke Brunch Box! 

Formules sharing boxen

Karel Van Oyen, chef van Nonam restaurant, stelde twee verrukkelijke food sharing boxen en een cocktail box samen. De food sharing en cocktail boxen biedt Karel aan op 30 april en 1, 2 en 3 mei. Elk van die dagen levert Nonam van 8u tot 12u aan huis in regio Gent. Tussen 12u en 20u kan je je food sharing en cocktail box zelf afhalen bij Nonam (Sluizekenkaai 1, 9000 Gent).

Brunch box

Het zou elke dag moederdag mogen zijn. En al zeker in coronatijden! Geef haar een ontbijtmand van Nonam voor een heerlijke portie verwennerij.
Op 10 mei levert Nonam je ontbijtmand tussen 8u en 12u aan huis. Vanaf 8u kun je die ook zelf afhalen bij Nonam (Sluizekenkaai 1, 9000 Gent). Een briefje met jouw persoonlijke boodschap maakt het helemaal af. Mag het ietsje meer zijn? Voor 17 euro voeg je ook een boeketje bloemen aan je bestelling toe.

Makkelijk bestellen

Bestellen doe je in enkele kliks op de website van Karel Van Oyen. Maak je keuze en de chefs maken een krakende verse sharing box of ontbijtmand voor je klaar.

Deel dit op je favoriete social media!

Scroll naar boven