Goed gelogeerd

Goed gelogeerd brengt u naar prachtige plaatsen in België waar het heerlijk vertoeven is. Ontdek leuke B&B’s, hotels en meer.

Het Warredal

Zoek je een origineel verblijf? In het Forest Camp van Warredal kan je overnachten in Cosy Cabins. Hier zal je herbronnen door de kracht van de natuur.

’t Paulsenhof

Wilt u even weg van de drukte, genieten van de rust, gezelligheid en tijd voor elkaar.Dan is vakantiewoning ’t Paulsenhof precies wat u nodig heeft.

Terra Kota

Een verblijf in Terra Kota staat garant voor genieten van romantiek, genieten van de natuur, genieten van mekaar, genieten van de mooie omgeving…

De Boerderie

De Boerderie is gelegen midden in de bossen en velden van het groene Limburg. Je kan er logeren in één van de luxueuze en romantische gastenkamers.

Pietersheim

Dit vakantiehuis biedt onderdak aan 68 personen en is uitermate geschikt voor groepen, verenigingen, scholen, families enz…

Het Wagenhuis

Het wagenhuis van de oudste brouwerij van Lo werd grondig gerenoveerd tot een frisse en zonnige vakantiewoning en is het eerste passiefhuis vakantiewoning.

De Cantarel

In dit idyllisch gelegen hotel te Sint-Martens-Voeren ontdekt u wat landelijke rust betekent en u kan er gezellig fietsen in de streek.

Astoria Hotel Gent

Dit charmehotel in het kunstenkwartier behoort tot één van de familiaal gerunde hotels in Gent en staat borg voor gezelligheid, warmte en oog voor detail.

Hove Ter Hille

Op een boogscheut van de kust, een steenworp van Brugge en midden de polders. Rust gegarandeerd! Ontdek de streek en de talrijke ontspanningsmogelijkheden.

Scroll naar boven